Οι απόκριες έχουν τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά αυτό δεν σταματά την παραφυσική δραστηριότητα απ όπου και αν προέρχεται. Υπάρχουν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν αναφέρει ότι είδαν κάποιο φάντασμα η κάποιο είδους πνεύμα. Υπάρχουν δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σήμερα  που διερευνάν ύποπτες δραστηριότητες ή στοιχειωμένες θέσεις. Αλλά εσείς με όλα αυτά που γνωρίζετε για την παραφυσική δραστηριότητα πιστεύετε στα φαντάσματα η στα πνεύματα ; Είτε πιστεύετε είτε όχι οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας κάνουν να σκεφτείτε αν στον πλανήτη Γη ζούμε μόνοι μας οι έχουμε και παρέα…  Εμείς θα σας αφήσουμε να αποφασίσετε μόνοι σας αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές οι ψεύτικες. 

Δείτε τις φωτογραφίες :

1. Μια μορφή στα τέσσερα

Ο φωτογράφος προσπάθησε να φωτογραφίσει την κόρη του αλλά τελικά φωτογράφισε και κάτι ακόμα. Έναν άνθρωπο φάντασμα στα τέσσερα.

2. Νεκροταφείο Buthill

Στις αρχές της δεκαετίας του 90, ηθοποιός και οπαδός της Άγριας Δύσης Terry Ike Clanton Buthill επισκέφθηκε το νεκροταφείο και αποφάσισε να κάνει μια φωτογράφιση αναμνηστική. Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα αυτός ο άνθρωπος είναι ένας παλιός με τα ρούχα της εποχής της Άγριας Δύσης.

3. Η ηλεκτρική καρέκλα

Ο μηχανικός Τεντ Lachera προσληφθεί για να αναβαθμίσει την ηλεκτρική καρέκλα στο Tennessee, και άρχισε να εργάζεται με αυτή τη φωτογραφία. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε το φάντασμα πρόσωπο και το άψυχο χέρι στο βραχίονα.

4. Το φάντασμα στο Grand Canyon

Στη δεκαετία του '80 ένας άντρας φωτογραφήθηκε στην άκρη του Grand Canyon, και όλα θα ήταν μια χαρά, αλλά όταν κοίταξαν την φωτογραφια, σε μια εικόνα βρήκαν μια παράξενη φιγούρα με κουκούλα να κρύβεται στους θάμνους πίσω από τους άνδρες. Ούτε ο φωτογράφος, ούτε ο ήρωας με το που γύρισαν είδαν κάτι. 

 5. Steamboat Watertown

Το πλήρωμα του ατμόπλοιου Watertown, James Courtney και ο Michael Meighan, πέθαναν στη δεκαετία του '20, ως αποτέλεσμα της διαρροής αερίου επί του σκάφους. Οι φορείς ρίχτηκαν στη θάλασσα καθώς ήταν πολύ μακριά το πλησιέστερο λιμάνι. Αλλά αμέσως μετά όταν τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος άρχισαν να βλέπουν μέσα στο νερό το πρόσωπο  ήταν επιδιωκόμενο παντού. Ο καπετάνιος πήρε μια φωτογραφία που συνέλαβε αυτά τα άτομα.

6. Η καρέκλα του κύριου Kombermera

Ο κύριος Kombermer πέθανε το 1865 και κάλεσαν έναν φωτογράφο για να φωτογραφίσει το αρχοντικό του. Στις φωτογραφίες που ήρθαν στην δημοσιότητα εμφανίστηκε μια μυστηριώδη φιγούρα που μοιάζει με τον Κύριο.

7. Μυστηριώδεις χέρι

Κατά την πώληση επίπλων ο Montag Cooper προσέλαβε έναν φωτογράφο για να φωτογραφήσει τα κομμάτια  προς πώληση επίπλων, συμπεριλαμβανομένου του κομοδίνο. Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται ένα παράξενο το χέρι. Από πού έρχονται - παραμένει ένα μυστήριο.

8. Μια μορφή στην σκάλα…

Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε το 2008 στο Decebal Hotel στην Ρουμανία. Το κτίριο είναι πάνω από 150 ετών, και ο θρύλος λέει ότι έχει κρυμμένους θησαυρούς κάτω από το ξενοδοχείο, τους οποίους προστατεύει το φάντασμα.

9. Ο παππούς

Όταν Denise Russell φωτογραφήθηκε σε ηλικία 94 ετών το 1997 πίσω της συνέβαινε κάτι παράξενο.  Λίγα χρόνια αργότερα ανακάλυψε ότι υπάρχει ένα φάντασμα πίσω της. Τα μέλη της οικογένειας έχουν συμφωνήσει ότι ο άνδρας στη φωτογραφία μοιάζει με ένα παππού ... Τον Russell ο οποίος πέθανε 13 χρόνια πριν από τη λήψη της φωτογραφίας.

10. Brown Lady

Λέγεται ότι στην περιουσία του Reynhem Hall στην Αγγλία από το 1835 ζει το φάντασμα του πρώτου ιδιοκτήτη , Lady Dorothy Townsend. Η φωτογραφία τραβήχτηκε  περίπου 100 χρόνια αργότερα, μέχρι  σημέρα είναι μια απο τις πιο εμβληματικές εικόνες φαντασμάτων.

Αν δεν πιστεύεις στα φαντάσματα τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες.

Οι απόκριες έχουν τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά αυτό δεν σταματά την παραφυσική δραστηριότητα απ όπου και αν...

Διαβάστε περισσότερα
loading...
Δείτε επίσης...
Top Εβδομάδας
Top Μήνα
Top Χρονιάς


Ακολουθήστε μας στο Facebook!